معماری - An Overview

در طراحی معماری باید کاملا مشخص باشد که مکانی که ساختمان پروژه در آن قرار گرفته از لحاظ زیست محیطی، اقلیمی و محیطی چه شرایطی دارد و چه عواملی بر روی آن اثر می گذارند.

آخرین تغییر آشکار در غزه که از هوا قابل مشاهده است، گسترش چادرها و دیگر سازه‌های موقت برای اسکان آوارگان در جنوب بوده است.

نوع کاربری ساختمان، نیاز کاربران، موقعیت جغرافیایی ساختمان، موقعیت قرارگیری ساختمان، بودجه ی کارفرما

برنامه ریزی دقیق فیزیکی همراه با تقسیم بندی های داخلی و طراحی دقیق آنها

فاز دو معماری فاز عملیاتی و اجرایی است به نحوی که نقشه های طراحی شده در فاز یک طراحی شده اند این بار با دقت حداکثری و انطباق پیدا کردن با مقررات ملی ساختمان باز طراحی می شوند. بنابراین شاهد تغییرات و اصلاحات جزئی هستیم و ماهیت نقشه های ساختمانی فاز یک ثابت باقی می ماند و در پروژه هایی که تغییر می کنند بخاطر همان تصور غلطی است که در مورد آن صحبت کردیم.

بررسی دقیق در مورد موضوع پروژه و شناسایی دقیق خواسته های کارفرما

قالب هایی که ساخته می شود باید تراز بندی بشن تا در صورت صاف نبودن آن ها را اصلاح کنند.

ارتش اسرائیل گفته است که این واقعه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

طراح این ساختمان را برای پدر و مادر خود طراحی کرده است. پروژه در ۲ کیلومتر شهر ساری قرار دارد. یکی از نکات مهم در طراحی نمای این ساختمان استفاده بهینه از عقب نشینی ساختمان مجاور جنوبی بود. همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، طراح از این مسأله استفاده نموده و تمرکز خود در طراحی نما را در جبهه‌ ی جنوبی و غربی گذاشته و با کمی پیش‌آمدگی و به علاوه با استفاده از فرم نمادین شیب دار به شکلی کاملا متفاوت و مدرن که در بیش تر ساختمان های سنتی در این منطقه رایج است تنوعی در نما ایجاد کرد، website به گونه‌ای که حجمی زاویه‌دار بر روی مکعبی ساده قرار گرفته است.

فاز دوم طراحی معماری توسعه طراحی های انجام شده و ارائه به کارفرما به شکل پروپوزال و به فرم شماتیک است که شامل پلان های مکان ساخت و ساز، پلان های طبقات و مشخص ساختن سیستم های سازه ای، مکانیکی، برقی، لوله کشی و گرمایشی، تهویه و سیرکولاسیون هستند.

افزایش نور طبیعی به فضای داخلی و ایجاد حریم خصوصی برای بیماران

ساختمان اداری ویرا در یوسف آباد که یکی از مناطق پر تردد استان تهران می باشد، قرار گرفته است. در طراحی نمای این ساختمان فاکتورهایی چون شفافیت جهت بهره مندی از نور طبیعی در فضای داخلی و همچنین ایجاد نمای صلب متناسب با چشم انداز شهری در الویت قرار داشت.

طراحان برای نمای ساختمان از رنگ سفید و متریال چوب استفاده کردند. انتخاب رنگ سفید به دلیل بازتاب بالای نور خورشید بود و انتخاب چوب به این دلیل بود که از ظرفیت حرارتی بالایی برخوردار است و می تواند نوسانات دما را در داخل ساختمان کاهش دهد.

قبلا در خصوص روند و مراحل طراحی معماری صحبت کردیم و اکنون قصد داریم از منظری متفاوت به فرایند طراحی معماری و فازهای مختلف آن بپردازیم:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *